Marica o Bollera el barri es defensa 2


Començàvem la setmana amb la noticia d’una agressió homòfoba al districte, el testimoni d’en Xavi relatava l’agressió amb la que va acabar amb el avi i cella partida desprès de ser atacat per un individu mentre era escridassat al crit de “marica de merda” o “fora maricones”.

En motiu d’aquesta agressió l’assamblea del barri de Sants ha convocat una manifestació de rebuig i solidària amb el Xavi i totes les que pateixen agressions per raó d’opció sexual. La mobilització serà a les 19:30 de demà divendres i partirà de la plaça de Sants amb el lema “Estima el barri, condemna la LGTBQIfòbia”.


Deixa un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

2 comentaris a “Marica o Bollera el barri es defensa