Violència masclista


Aquest matí hem tingut noticia d’un ‪#‎feminicidi‬ a Vila-seca (Tarragonès). Des de Sants viu, intentarem denunciar cada cas de feminicidi als Països Catalans, perquè entenem que fer visible la violència masclista és la millor manera de prendre consciència i combatre-la.

Si voleu saber més dades sobre els feminicidis als Països Catalans dins l’estat Espanyol, podeu consultar les dades i informes que actualitzen ràpidament a feminicidio.netsantsviu avatar feminicidi

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *