Feminicidi al barri del Cabanyal de València


santsviu avatar feminicidi

Avui hem tingut noticia d’un nou feminicidi als Països Catalans, tot apunta que un home a mort a ganivetades la seva dona de 72 anys al domicili de la dona al barri del Cabanyal de la ciutat de València.

La troballa l’ha fet un fill de la dona que en no poder contactar amb la seva mare hauria anat al pis, on s’hauria trobat el cos de la seva mare. En una altre habitació de la casa hi ha trobat el seu pare i ex parella de la mare, amb ferides i sang a les mans. Segons sembla hauria intentatr suicidar-se després de cometre el feminicidi.

Des de SantsViu intentarem informar de tots els feminicidis als Països Catalans, i modificarem el nostre perfil a les xarxes socials com a mostre de rebuig a aquestes morts.
Us recordem que, si voleu més informació sobre els feminicidis als Països Catalans sota administració espanyola ho podeu fer a la webhttp://www.feminicidio.net/

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *