Feminicidi a Son Servera


santsviu avatar feminicidi

Poques hores després d’assabentar-nos del feminicidi a Catarroja (Horta Sud), ens arriben ara males noticies de Son Servera (Mallorca).

Un nou feminicidi, una altre dona morta a mans de la seva parella. Aquest cop d’una noia de nomès 18 anys, assassinada per la seva parella de 23 anys, que després de matar-la s’hauria entregat a la Guàrdia Civil.

Dues dones als Països Catalans en molt poques hores! des de SantsViu intentarem informar de tots els feminicidis als Països Catalans, i modificarem el nostre perfil a les xarxes socials com a mostre de rebuig a aquestes morts.

Us recordem que, si voleu més informació sobre els feminicidis als Països Catalans sota administració espanyola ho podeu fer a la webhttp://www.feminicidio.net/

 

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *