Eleccions a l’ANC


L’entitat sobiranista, celebra eleccions al seu Secretariat durant aquest cap de setmana. Les persones censades podeu exercir el vostre dret a vot a les seus electorals. Al nostre barri, la seu electoral està situada al local de l’entitat, al carrer Alcolea 75-77 baixos.

Per la territorial de Barcelona hi ha 19 persones candidates, una de les quals, Enric Blanes Palacín és l’única del barri.

En els dies previs a la jornada electoral va saltar la polèmica per l’exclusió de dues persones candidates, per la seva inclusió en llistes electorals de les darreres eleccions a la Comunitat Autònoma de Catalunya. Finalment l’organisme va atendre les peticions dels recursos presentats i finalment les dues persones candidates han pogut establir candidatura al Secretariat de l’organisme.

Mes informació:
http://smxi.cat/
https://assemblea.cat/eleccions2016

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *