144 persones viuen al carrer al Districte 2


Aquesta nit, 930 persones ham format 200 equips per a fer el recompte de persones que viuen al carrer de Barcelona. La cerca ha estat una feina de la Xarxa d’Atenció a Persones Sense Llar, que de manera no intrusiva ha pres nota de les localitzacions on han trobat gent dormint al carrer.

La base de dades que les voluntaries han omplert via aplicació mòbil detalla gènere, si dormen a ras o a cobert i si ho fan amb animals de companyia. Les xifres, ens fan saber que el Districte, és el tercer en nombre de sense llar, amb 144 persones, desprès de l’Eixample (220) i Ciutat Vella (185). Un estudi que posa sobre relleu, que avui a Barcelona hi ha 941 persones sense llar als nostres carrers. Al mes de juny la fundació Arrels tornarà a fer recompte, aquest cop preguntant a les persones sense llar per la seva salut, i per saber si han patit agressions.

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 comentaris a “144 persones viuen al carrer al Districte