17 de maig contra l’homofòbia, la transfòbia i la bifòbia


lgtbiAvui és el dia internacional contra les fòbies a la diferència pel que fa a la heteronormativitat. La data escollida és la que fa referència al fet que un 17 de maig de 1990, l’homosexualitat va deixar de ser considerada una malaltia mental per l’OMS.

La seva celebració però és més novella, és crea al 2004 i va ser l’any 2005 que es comença a fer servir la data per a fer visible que avui en dia encara hi ha 70 països en els quals està criminalitzat i penat ser homosexual.

A nivell de ciutat va ser ahir que es va fer una mobilització per a reivindicar la visibilitat de la lluita LGTBI

https://directa.cat/actualitat/collectiu-lgbti-es-fa-fort-als-carrers-de-barcelona-en-una-manifestacio-nocturna

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *