Per Sant Joan, tindrem foguera!


Segons hem sabut fa escassos minuts, finalment la revetlla de Sant Joan organitzada per les colles de cultura popular del barri conjuntament amb el Casal Independetista de Sants, ja te emplaçament i el vist i plau de districte per a poder encendre la tradicional foguera. Durant els darrers dies, les gestions de les tècniques del barri, i l’informe de Bombers hauria estat determinant per a poder concedir els permisos. Les entitats organitzadores esperen que allò que els han dit de paraula fa poques hores esdevingui paper signat per l’administració i no un altre ball de indecisions.

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *