Un mosso d’esquadra de l’Estació condemnat per falsedat documental


mossoL’agent dels mossos ha estat condemnat a 3 anys i 9 mesos de presó per usar les documentacions que la gent trobava extraviades a l’estació i que ell costodiava al seu despatx, per tal de fer-les responsables de les infraccions de trànsit que ell cometia.

La tinença d’aquestes documentacions li facilitava el fet de coneixer les dades personals necessàries per a omplir els formularis, que acreditessin que no era ell qui conduia el seu vehicle quan cometia els excessos de velocitat, evitant el pagament de multes i perdua de punts del permís de conducció.
Els seus vehicles, a més a més estaven posats a nom de la seva parella per evitar la detecció del frau.

Per tals motius el Tribunal Suprem acorda un pena de 3 anys i 9 mesos per delictes contra la intimitat, amb finalitat lucrativa, comès per un funcionari públic i un delicte de falsedat en document privat.

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *