Les bases de Barcelona en Comú és desentenen del pacte amb el PSC


collboni

L’acord amb el PSC ja feia setmanes que estava cuinat i tant sols l’aprobació de la modificació pressupostària, convenientment vestida de pressupostos del canvi, ho ha retardat unes setmanes.

L’acord entre les cupules dels partits que propicia el retorn del PSC a l’Ajuntament del que ha format part en totes les legislatures dels darrers 30 anys amb excepció de la del govern Trias.

Sembla doncs, que la idea del govern del canvi ha quedat aparcat per tal de poder possibilitar que els vells sòcis de ICV retornin als poders fàctics de la ciutat allò que els pertany, la gestió de la ciutat sota criteris de marca comercial.

L’acord des de dalt, ha estat validat primer pel pròpi PSC i després per BeC. Un procès, que ha rebut ven pocs suports, a jutjar per la seva participació. De les més de 9400 persones inscrites al cens de la formació, nomès 2600 persones (un 27,6%) han participat de la votació, de les quals nomès 1625 persones han aprovat l’acord.

Certament un any després de dir que el PSC era part del problema, màfia i casta, un any després de promeses incomplertes, i incloure a l’equip de govern a regidors amb causes obertes per presumptes casos de corrupció política (Collboni està imputat pel cas Mercuri) tres quartes parts de la base social de BeC no ha volgut legitimar aquesta darrera maniobra.

Després d’uns mesos amb l’aigua al coll, Collboni ja respira tranquil.

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *