El #BlocLaBordeta a judici


El proper 1 de juny , els habitants del bloc d’habitatges que l’obra social de la PAH va ocupar a la Bordeta, aniran a judici. Un judici que es fa enmig d’un procés negociador amb l’administració, ja que el titular de l’edifici és la SAREB, l’anomenat Banc dolent, que es va rescatar amb el diner públic.

Per tal de difondre el seu cas, i recollir el màxim nombre de suports han editat un vídeo on diveresos agents socials fan costat als i les veïnes de la Bordeta. Associacions de veïnes, casals, centres socials, o lluites sectorials enllacen intervencions breus per mostrar la seva solidaritat.

Mes info:

 

 

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *