Renovem estelades?


El sol, el vent, la pluja, i el pas del temps deterioren les estelades que moltes veïnes pengen als balcons, motiu pel qual, Sants Montjuïc per la Independència inicia la segona campanya de renovació d’estelades.

L’entitat sobiranista, reclama canviar estelades ara que s’apropa la República catalana. I per això podeu anar a la seu de l’entitat al carrer Alcolea 75 els dilluns, dimecres o dijous de 18 a 20 hores per a poder recollir-ne una de nova portant l’antiga.

 

més informació a:

http://smxi.cat/segona-renovacio-destelades/

Renovacio-estelades-2-361x1024

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *