Firaentitats 2016


cartell_firentittats

Demà, dissabte 28 de maig torna el gran aparador de les associacions, entitats i col·lectius de Sants, Hostafrancs i la Bordeta. torna el Firaentitats

Firentitats transformarà elnostre barri amb més de 150 entitats al carrer que convertiran els carrers de Sants, Creu Coberta i la plaça Joan Pelegrí en un formiguer d’activitats, tallers, estands, actuacions…

Sota el lema Firentitats i Secretariat, 40 anys junts! es celebra la 15a edició de Firentitats, la jornada festiva, cívica i solidària més representativa del nostre barri. Firentitats ofereix un mosaic de propostes d’allò més diverses i interessants: des d’artesania a dansa, concerts, cultura popular, esport, associacions de veïnes, en defensa de la llengua, escoltisme, entitats reivindicatives com la PAH, la Plataforma pel soterrament de les vies o Sants-Montjuïc per la independència.

Algunes de les entitats aprofiten el dia per a fer tallers al carrer, com la taula intercultural amb el taller antirumors, per trencar els discursos racistes fonamentats en rumors que no tenen cap veracitat.  El banc de Sang i teixits farà recollida de donants a plaça Sants, i escenaris a Cotxeres i Espanya Industrial, entre moltes altres activitats.
 

Més informació a:

http://www.secretariat.cat/firentitats2016

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *