Volem un nou institut al barri


2 juny

Enguany les xifres ja no quadren i l’institut Lluís Vives ja ha rebut 20 places més de matriculació de les que oferta l’escolarització pública. Això sumat al fet que la resta d’instituts públics del barri estan molt separats entre ells i faci falta una excursió matinal diària per anar a una punta o altre del barri per fer classes. Un tocant a plaça Espanya (Coromines), l’altre a tocar de l’Hospitalet (Lluís Vives) i l’altre a tocar de l’Eixample (Emperador Carles).

És per això que des de l’Assemblea Groga de Sants, s’està començant a reivindicar la construcció d’un nou equipament escolar al barri per a pal·liar aquesta mancança.

El proper dimarts 2 de juny, a les 17h a l’escola Barrufet, hi haurà una xerrada amb membres de la Plataforma per l’institut a Germanetes (actual institut Viladomat de l’Eixample), i una persona de la Plataforma per l’educació pública del Poble Nou. Durant la xerrada hi haurà servei de cangur per a la mainada.

 

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *