Crida a la solidaritat antirepressiva


Aquesta tarda la comissió antirepressiva de l’assemblea de barri ha convocat un cercavila en suport a les persones detingudes durant la resposta al desallotjament de Can Vies i que demà aniran a judici.

Una mobilització que va quedar ajornada en motiu de les mobilitzacions de solidaritat amb el Banc Expropiat. Avui doncs, cal sortir al carrer a defensar la gent que lluita i que ha estat represaliada per fer-ho.

Per demà han convocat a les 9:00 del matí a la ciutat de la justícia una concentració de suport a les persones encausades.

 

cartell 30 maig

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *