La Fundació Arrels recompte els sense llar


http://www.elpunt.cat

Fa unes setmanes, ens feiem ressó del recompte de sense sostre que viuen a la ciutat. Les dades deixaven a la llum que son prop d’un miler a la ciutat i d’aquestes 144 son del districte.

Per aquesta nit de dilluns a dimarts, la fundació Arrels, farà un segon recompte, gràcies a les 350 voluntàries que han reclutat per a tenir un major grau d’informació de les persones sense llar. Així en aquesta segona onada, el que és vol és rebre informació detallada sobre, per exemple, si tenen malalties i van al metge, si han patit agressions, si es troben en situació administrativa irregular o no, i si els han molestat pel fet de dormir al carrer. Aquest tipus de dades, segons ha informat Arrels, és important per després incidir políticament i desenvolupar accions i recursos més eficients.

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *