A Sants, que s’expropiï!


Jocs Florals amb Burgos

Arran del cas del Banc expropiat de Gràcia, hem fet una volta pel barri i hem detectat un mínim de 15 entitats bancaries sense ús. I és que la crisi capitalista i del crèdit, sumat a la fusió bancària ha fet reduir tant el nombre de bancs i caixes, com de sucursals, com de treballadores en les mateixes, deixant un paisatge d’oficines tancades i abandonades a l’especulació inmobiliaria, moltes d’elles propietat de la mateixa entitat bancària i d’altres de tercers propietaris.

Us deixem el mapa dels futurs bancs expropiats del barri.

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *