Mullar-se pel #BlocBordeta


bordetaLes veïnes del #BlocLaBordeta fan un darrer vídeo per a difondre la seva situació. On recorden que van recuperar el bloc ja fa més d’un anys, on poder allotjar un grup de famílies expulsades del mercat immobiliari. Algunes víctimes de desnonaments, d’altres obligades a viure a casa dels pares amb les criatures. Una situació a la que han pogut donar-li la volta després que l’obra social de la PAH recuperes el Bloc de la Sareb, i el poses al servei de la funció social que tota propietat ha de tenir. Famílies víctimes de la crisi capitalista, que amb menors a càrrec malvivien del Pirmi que els impossibilitava l’accés al mercat immobiliari. Víctimes de la societat malalta que rescata bancs i deixa gent al carrer, quan al nostre barri i ciutat hi ha habitatge per a tothom. És per això que plantegen la desobediència i la recuperació dels pisos buits en mans de la banca, més quan aquesta ha estat rescatada amb els diners de totes. I per això demanen ajuda i mobilització popular, perquè juntes podem aturar el procés judicial i que les veïnes del bloc, tinguin accès garantit al dret a l’habitatge.

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *