De Lesbos als Balcans. Parlem de refugiades


Divendres dia 3 de juny, Can Batlló acollirà una xerrada sobre les refugiades, i el camí que fan per sortir de les guerres imperialistes i imposades pels interessos del “Món civilitzat” a casa seva. A la xerrada hi participaran persones que han participat a la Brigada d’Eko (camp de refugiades al nord de Grècia), de Fotomovimiento i del nucli local de Stop Mare Mortum a Sants Hostafrancs i la Bordeta.

eko

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *