A Sants, també som riuada 2


Diumenge la Plataforma en defensa de l’Ebre ha convocat una manifestació a les 12 del migdia a la plaça Universitat de Barcelona, per dir un cop més “No al pla hidrològic de la conca de l’Ebre”. Des de Sants, gent del Casal independentista, de la CUP, Arran, Endavant i Bastoneres han fet foto col·lectiva per a mostrar el seu suport a la mobilització i refermar el compromís amb aquesta lluita, com ja van fer moltes d’elles el passat 7 de febrer des dels carrers d’Amposta.

Diumenge, dels carrers de Sants sortiran afluents cap a la riuada que ha d’omplir el centre de Barcelona en defensa de la voluntat popular i contra els interessos de l’oligarquia espanyola a casa nostra.

ebre02

cartell-5J_BCN

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 comentaris a “A Sants, també som riuada