Exposició sobre el TTIP al Casal


Aquest més de juny, és mes d’alternatives al Casal independentista “Jaume Compte”, el cicle de xerrades que hi organitza l’esquerra independentista per plantejar propostes concretes sobre lluites concretes. Una d’elles és la lluita contra el TTIP. Motiu pel qual l’organització independentista Endavant (OSAN) ha aprofitat el mes de juny per a fer arribar l’exposició sobre el TTIP al barri. Una exposició de 6 plafons d’una molt bona qualitat de producció que durant el passat mes van estar exposats a la Barraqueta de Gràcia i que els propers mesos visitarà la resta de barris de la ciutat.

L’exposció forma part de la campanya que l’organització ja fa mesos que va posar en marxa amb actes, i materials de difusió i un manifest on marca la posició política de l’organització.

L’exposició estarà penjada durant tot el mes, i la podeu visitar cada dia de 18 a 23 hores al carrer Muntadas 24.

 

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *