Rebuig a l’acord entre la UE i Turquia


Com cada segon dimecres de mes, el nucli local de Stop Mare Mortum a Sants Hostafrancs i la Bordeta, havia convocat una concentració de solidaritat amb les refugiades i per a informar al veïnat
de la seva situació.

L’actuació de titelles feia de reclam, i sumava més persones que s’aturaven al costat de la font de Roser Benavent, on la taula informativa repartia les octavetes.

8 juny 16 01

En el rerefons de la mobilització, hi havia la necessitat de donar asil a les persones refugiades i no condemnar-les a quedar-se a Turquia, un estat que no pot garantir la seva seguretat ni els seus drets civils i polítics, un estat que te massa clar obscurs, que tolera el moviment de militants de l’ISIS per les seves fronteres, mentre ataca i combat a mort les milícies kurdes que els combaten sobre el terreny.

8 juny 16 07

8 juny 16 06

8 juny 16 02

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *