A Sants la revetlla amb foguera 2


Desprès d’un absurd estira i arronsa entre la comissió organitzadora de la revetlla i el districte, finalment l’administració ha baixat del burro i ha cedit un espai on poder celebrar la revetlla amb tots els elements de la festa del solstici d’estiu. Feia anys que fer una foguera, havia desaparegut dels nostres carrers en aquesta data i aquest va ser el cavall de batalla en la negociació. Fruit d’aquesta negociació la comissió veïnal va canviar la ubicació del darrer any per poder fer possible incloure l’element piral. L’emplaçament serà el passeig de Sant Antoni, entre l’estació de Sants i el parc de l’Espanya Industrial

 

st joan

La resta, ja forma part de la festa habitual, és a dir la suma d’esforços de la cultura popular del barri amb el Casal Independentista de Sants per a poder oferir una bona oferta lúdica, al barri i a preus populars en una data que les macro festes, o els desplaçaments fora del barri havien estat la tònica dominant.

Com l’any passat, hi haurà una doble oferta pel sopar. La que ofereix l’organització, que consistirà en un entrant de coca de verdures i graellada de carn amb postres típics de la data i copa de cava (tot a 15€) o bé baixar al carrer amb l’entrepà, tros de pizza, carmanyola i pastis i seure a les cadires i taules que cedirà l’organització a aquelles que s’ho vulguin portar tot de casa.

Els tiquets del sopar els podeu comprar de manera anticipada al Casal independentista al carrer Muntades 24 baixos

Desprès del sopar les colles de diables del barri faran petar la pólvora en l’espectacle pirotècnic, com a pas previ a l’encesa de la foguera i a una sessió de punxa discs del barri.

A mitja tarda també hi ha prevista l’arribada de la flama del Canigó, amb la que s’iniciarà la foguera, element cultural i lúdic que agermana els Països Catalans en la seva diada nacional.

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 comentaris a “A Sants la revetlla amb foguera