Tal dia com avui… 1


Desprès d’anys reclamant l’espai per a usos veïnals, després de mesos de tic-tac, amb l’11 de juny marcat al calendari. Una mobilització veïnal, obre les portes de Can Batlló. El dia abans, l’Ajuntament cedeix les claus del recinte als veïns per evitar perdre la batalla mediàtica, a l’haver cedit l’espai, enlloc de que li okupin. Els i les veïnes han guanyat, Can Batlló és del barri.

CanBatlló

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un comentari a “Tal dia com avui…