El turisme, font de preocupacions al districte


En pocs dies tindran lloc al districte dues trobades per parlar sobre el turisme, aquell fenomen que per uns és font de riquesa i per a la majoria font de problemes, especulació inmobiliaria, inflació en productes de consum, massificació de l’espai públic i serveis. Un fenomen creixent als nostres carrers fruit del PEUAT la innaguració de l’Open Camp, l’arribada de creuers com més grans i contaminants millor, i sobretot la manca de propostes concretes per part de l’administració per a reduir aquesta dinàmica.

D’una banda, des de l’assemblea de barri de Sants ens convoquen a l’assemblea que organitzen a l’horta alliberada del carrer Tinent Flomesta amb Caceres i d’altra banda la CUP capgirem al districte ens convoca el dimecres 15 al centre cívic del Sortidor per a tractar la mateixa problemàtica, amb l’afegit de poder articular una resposta institucional més enllà del carrer.

 

turisme01

turisme02

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *