El turisme, font de preocupacions al districte


En pocs dies tindran lloc al districte dues trobades per parlar sobre el turisme, aquell fenomen que per uns és font de riquesa i per a la majoria font de problemes, especulació inmobiliaria, inflació en productes de consum, massificació de l’espai públic i serveis. Un fenomen creixent als nostres carrers fruit del PEUAT la innaguració de l’Open Camp, l’arribada de creuers com més grans i contaminants millor, i sobretot la manca de propostes concretes per part de l’administració per a reduir aquesta dinàmica.

D’una banda, des de l’assemblea de barri de Sants ens convoquen a l’assemblea que organitzen a l’horta alliberada del carrer Tinent Flomesta amb Caceres i d’altra banda la CUP capgirem al districte ens convoca el dimecres 15 al centre cívic del Sortidor per a tractar la mateixa problemàtica, amb l’afegit de poder articular una resposta institucional més enllà del carrer.

 

turisme01

turisme02

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *