Escalabirres Can Batlló 5é aniversari [El vídeo]


Dissabte a la tarda Can Batlló celebrava el seu 5é aniversari amb dotzenes d’activitats, entre elles el ja popular Escalabirres, una modalitat d’escalada que consisteix en pujar per una torre de calaixos de cervesa alhora que es va construint. Tot, com ha de ser, amb la seguretat necessària. Arnes i corda per a evitar les caigudes.

Diumenge vam penjar a tuiter la majoria d’escalades per separat, avui us ofereim el recull de segons finals de cada escalada.

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *