La CUP rebutja la invitació a l’Open Camp


Ahir, la consellera al districte de la CUP Capgirem al districte, Lluïsa Pahissa ens va fer arribar còpia de la invitació que ha rebut per part de l’organització de la inauguració de l‘Open Camp, i la pertinent carta de rebuig a la mateixa. Des de la CUP entenen que el projecte de l’Open Camp no respon als interessos de la major part del barri i de la ciutat, que forma part d’un proces de privatització de l’espai públic amb interessos dins els sector del turisme massiu.invitació

rebuig invitació

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *