Retallades a l’eduació pública al barri 4


Demà a les 16 hores convocatòria davant del Parlament contra les retallades a l’educació al barri

L’assemblea groga del barri de Sants ha convocat d’urgència per a demà una mobilització a les portes del Parlament, per tal de fer arribar les queixes respecte a les retallades en personal a la que han tingut coneixement al llarg de les darreres hores. Unes retallades que afectaran a personal docent. A falta de concretar la quantitat totalde llocs de treball retallats, ja sabem que a l’escola Barrufet es perd un lloc de treball, a Jaume I dues places, al Lluís vives una mitja jornada, al Pràctiques una plaça, a Can Maiol una plaça i una mitja jornada i Muntanyeta dues mitges jornades.
groga 16J

I totes aquestes retallades fetes el mateix dia que la consellera n’ha volgut llençar les culpes de les retallades a l’esmena a la totalitat dels pressupostos, extrem que la CUP ha contestat amb una infografia on detalla els 10 motius pels quals mantenir l’esmena a la totalitat, entre ells, les retallades a l’educació (punt 7) i un escrit contra les acusacions.

esmena  educació

 

Més informació a: http://assembleagrogasants.blogspot.com/

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

4 comentaris a “Retallades a l’eduació pública al barri