Tal dia com avui…


De 1999, a les 05:00 de la matinada un desplegament policial bloqueja el carrer d’En Blanco on desallotja un habitatge. Ja de bon matí es talla la carretera de Sants i la Meridiana en solidaritat amb les persones que resisteixen a l’interior de l’habitatge okupat. A la nit, 500 persones es manifesten pel barri. La nit acaba amb barricades al carrer de Sants i una dotzena d’atacs a immobiliàries, Ett’s i seus bancaries, sense que la policia pugui fer cap detenció.desallotjament Can Blanco

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *