Militant de Ciutadans a Sants, condemnat per mafiós.


Segons recull el diari comarcal Regio7, el militant de Ciutadans de Sants-Montjuïc José Ramón Fernández Diéguez, ha estat condemnat a dos anys de presó i set d’inhabilitació per una trama mafiosa per incriminar un pres que compleix condemna a Brians, en una trama de tràfic de drogues. El veï de Sants, militant del partit d’Arrimadas, i Ribera, havia rebut l’encàrrec per part d’un altre delinqüent per incriminar al pres de Brians per una revenja. Així el militant de Ciutadans, cap d’unitat d’un dels mòduls de la presó de Lledoners i secretari general del sindicat de funcionaris de presons de Catalunya
, va fer valer els seus contactes a la presó del Baix Llobregat per a idear una operació per introduir la droga a la cel·la de Brians.

ciutadans

El condemnat, a la extrema dreta de la taula.

Les escoltes telefòniques i seguiments policials van possibilitar la detenció, i empresonament preventiu del veï de Sants. No obstant, al cap de poc, sortiria de la presó, a l’espera de judici (celebrat el dia 26 d’abril) i es dedicaria a muntar els actes electorals de la darrera campanya al costat dels electes Ribera o Arrimadas.

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *