Catalunya ràdio manipula la protesta de l’assemblea groga


Ahir divendres, l’assemblea groga de Sants conjuntament amb d’altres assemblees grogues d’arreu, van convocar una mobilització a les portes del Parlament per protestar contra les retallades de la conselleria. L‘emissora de ràdio pública catalana, pren imatge i só de la protesta, però en fa un titular falsejant la realitat, i fent creure que l’assemblea groga el que feia era criticar a l’oposició per haver fet l’esmena a la totalitat.

Davant d’aquesta manipulació informativa, algunes de les persones que van participar a les protestes han fet palès a les xarxes socials el seu rebuig al biaix informatiu i han demanat a la corporació que modifiqui el titular en qüestió.

Més enllà de peticions personals, la mateixa assemblea groga ha fet públic un comunicat on rebutgen les retallades en l’educació, així com denuncien la manipulació informativa respecte la concentració del passat divendres a les portes del Parlament. Recordant també quines son les retallades que patirà el sector el proper any

“Les retallades de plantilles pel proper curs 2016-17 suposen un nou i gravíssim atac contra l’educació pública a Catalunya, reduint l’atenció a la diversitat, suport lingüístic, etc. I els drets laborals dels docents, eliminant la reducció de 2h lectives per majors de 55 anys i del personal laboral on més de 300 treballadors del programa d’educació inclusiva, seran acomiadats el 31 de juliol.”

Segui l’actualitat de la lluita per l’educació pública al barri al blog de l’assemblea groga del barril’autonomica

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *