La vaga a Esfosa arriba a Sants


Us reproduim el contingut de la nota que ens fa arribar la Coordinadora Obrera Sindical a Barcelona.

esfosa

Hola companys i companyes,

Com ja sabeu al mes de Març les treballadores de l’escorxador Esfosa (Vic) van fer vaga, durant aquesta un dels directius va professar amenaces i atacs racistes: “Ús pagaré quatre trets” “A vosaltres morts de gana ús tornaré al vostre país”.

Arran d’aquesta vaga han sancionat a les persones que conformaven el comitè de vaga a sis mesos sense sou ni feina. Per aquest motiu porten gairebé dues setmanes acampades davant de la fàbrica.

El pròxim dilluns 20 de juny farem una assemblea oberta a les 19.30 al casal Jaume Comte de Sants ( Carrer Muntades, 24, L1), per tal de crear un grup de suport del Barcelonès a favor de les treballadores i treballadores de la fàbrica.

Gràcies, 
COS Barcelonès

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *