7 de juliol, cal gent pel Banc d’aliments


aliments-recaptats(1)

Des del Centre Social de Sants, fan crida a partcipar en el voluntariat per a recollir i seleccionar menjar pel Banc d’aliments el proper dia 7 de juliol en horari de matí i tarda a la Nau de Can Batlló. Una recollida d’aliments que més tard la FAVB s’encarregarà de repartir pels barris. Les persones interessades us podeu posar en contacte amb l’organització a csocialsants@gmail.com

Una iniciativa que ja fa anys que es porta a terme al barri, i que intenta minimitzar les dures condicions socials de gran part de la població que no pot pagar ni els productes de primera necessitat. Unes condicions de vida que contrasten amb les milionaries xifres de beneficis que les multinacionals guanyen cada any a casa nostra, i la corrupció instalada en gran part dels escalafons de l’administració.

 

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *