La lluita contra la tortura i els drets dels i les preses


El proper dia 14 de juliol, dijous, el Casal Independentista de Sants acollirà una xerrada amb l’ex-presa política catalana Laura Riera i Iratxe Urizar advocada en casos de tortura a l’estat espanyol.

La Laura Riera va ser víctima de tortures durant la seva detenció l’estiu de 2001 a mans de la Guàrdia Civil, conseqüència dels cops rebuts al cap va perdre part del sentit de l’oida, perdua de cabell, i quan va ser visitada per primer cop per familiar la van trobar plena de blaus. Altres formes de tortura sense marques com la bossa, també van ser presents a l’interrogatori. La seva denuncia per tortura va ser arxivada.

cartell

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *