Repensem la Lleialtat Santsenca


La nova etapa després del canvi de constructora de la Lleialtat Santsenca, comença a caminar de nou. És per aquest motiu que aquesta tarda al Centre Social de Sants hi ha convocada una trobada per a presentar l’estat del projecte, i definir els projectes que hi tindran cabuda. La cita és a les 19:00 a l’Associació de Veïns i Veïnes de Sants (Carrer Olzinelles 30), just davant de l’edifici de la Lleialtat Santsenca.

lleialtart

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *