Informe sobre l’estat dels preus de l’habitatge als barris de Sants 6


L’organització política Endavant (OSAN) ha fet públic un estudi propi on analitza la situació de l’habitatge als nostres barris. Un document de set pàgines elaborat a partir de la informació que el portal idealista ha publicat recentment. Es desglosen dades de preus de venda, lloguer o de pisos compartits.

Imatge informe Sants2

De l’informe se’n dedueix que el preu del metre quadrat de lloguer és de 14,9€ a Badal, 13 a Sants, 12,3 a Hostafrancs i 13,5 a la Bordeta.

Pel que fa al preu de compra, el metre quadrat ronda els 3400€ a Badal, 3100 a Sants, 2670 a Hostafrancs i 2550 a La Bordeta.

Pel que fa al preu de les habitacions compartides, ens trobem que a Badal costa uns 330€, 370 a Sants, 390 a Hostafrancs i 330 a la Bordeta.

L’estudi apunta alguns dels motius del preu de l’habitatge i les conseqüències d’aquests preus per a les classes populars dels nostres barris.

L’organització independentista, preveu seguir fent aquest estudi per a poder anar actualitzant dades i analitzar la tendència dels preus de l’habitatge als nostres barris.

 

 

 

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

6 comentaris a “Informe sobre l’estat dels preus de l’habitatge als barris de Sants