Els preliminars de la Festa Major


Falten pocs dies, i qui més qui menys ja ho te tot a punt per començar la Festa Major el 19 d’agost, les més previsores ja han fet els deures i poden gaudir d’uns dies de vacances abans d’entrar en la dinàmica festiva de guarniments, torns, guàrdies, venda de material, visites protocol·laries, etc…

Des de SantsViu us fem una mica l’aproximació a la festa per poder-la gaudir des del primer minut, als carrers, a la festa major alternativa o al Casal. D’una banda us fem a mans El plànol de la festa major, una eina imprescindible per que us situeu sobre el terreny alhora de buscar el concert, espectacle, entrepà, paella o xocolatada que busqueu.

 

Recordeu que durant la Festa Major us anirem explicant la Història de la Festa Major Alternativa via el compte de tuiter @santsviu i mitjançant aquest portal. Si ens voleu ajudar a difondre-la, compartiu els missatges i si la voleu fer més gran, feu les vostres aportacions amb l’etiqueta #HaFMAS

Us adjuntem la programació del
Casal Independentista de Sants:

Dissabte 20
19:00 Correbars 25è Aniversari
20:00 Pregó Reivindicatiu
22:00 Nit de PD’s amb Alta i Khrett
Diumenge 21
12:00 Graffiti + taller de decoració + Vermut Popular
14:00 Fideuà + Concurs d’all i oli
18:00 10 anys sense el Marc (Homenatge)
Dilluns 22
17:00 Jocs d’aigua per grans i petits
19:00 Concurs de Pintxos Punks
21:00 Karaoke Punk
Dimarts 23
17:00 Teatre d’ombres
18:00 Torneig de futbolí
21:00 Concert de Èlia Riudavets
Dimecres 24
17:00 Concurs de granota
20:00 Mojitos + taller de salsa i musica cubana
Dijous 25
12:00 Ruta de carrers
14:00 Dinar de carmanyola + Jocs de sobretaula
18:00 Espectacle “El Circ Filixic” de la Cia Filigranes
Divendres 26
17:00 Taller de Xocolata amb Lluís Cacau
19:00 Actuació del Pastor i el PastisserDissabte 27
12:00 Concurs de paelles (FMAS)cartell casal

festa-major-alternativa-sants-2016

cartell oficial

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *