Feminicidi a Torrevella, Baix Segura


Ahir nit vam tenir noticia d’un feminicidi a Torrevella, a la comarca del Baix Segura. La víctima, sembla que feia dies que va ser assassinada, ja que portrava dos mesos desapareguda, i van ser els operaris de  la immobiliària que van trobar el cos quan procedien a fer la neteja per posar-lo a llogar. La Guàrdia Civil ha procedit a la detenció de la seva ex parella com a presumpte autor del seu assassinat.

santsviu avatar feminicidi

Des de SantsViu intentarem informar de tots els feminicidis als Països Catalans, i modificarem el nostre perfil a les xarxes socials com a mostra de rebuig a aquestes morts.
Us recordem que, si voleu més informació sobre els feminicidis als Països Catalans ho podeu fer a la web https://directa.cat/actualitat/feminicidis-als-paisos-catalans-lany-2016

 

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *