Dilluns de Festa Major, premis, aigua i karaoke


A nivell formal, el dilluns és un dia de transició dins la festa major, entre el cap de setmana que s’ha acabat i la festa que vindrà a final de setmana. Si no fos per l’entrega de premis, l’emoció del dia passaria per saber el resultat del concurs de “pintxos-punk” del Casal, que enguany ha celebrat la segona edició.

Al Casal el dia començava a la tarda, i amb un sol espatarran que augurava una bona estona de jocs amb aigua. La remullada venia de gust. Amb el carrer mig tallat, hi van plantar una lona a terra on poder fer alguns dels jocs. Però el joc organitzat va durat poc… la batalla de globus, galledes d’aigua i d’escopetes d’aigua va ser inevitable a darrera hora.

jocs aigua 04

jocs aigua 05

jocs aigua 02

jocs aigua 01

Just acabar els jocs, era hora del concurs de tastets “pinxo-punk”, segona edició. La participació va ser bona i elaborada, les 8 variants van ser enginyoses i amb esperit punk, ja fos en els fons o en la forma, on les crestes i el picant, o “la sang”, van ser el fil conductor. pinxo 03

pinxo 05

pinxo 07

3r premi

pinxo 08

pinxo 09

1r premi

pinxo 10

pinxo 11

El jurat va tenir feina per a evaluar un premi força disputat i que va necessitar de llarguissims 3 minuts per determinar els premis

pinxo 12

Finalment, el veredicte. 3r premi per per a Les sirenes, i els seu pinxo punk amb all i oli sobrant del concurs del dia anterior, en segon lloc, un pinxo conceptual d’avortament de guatlla, sobre compresa d’arròs tacada de sang, i en primer lloc, els “mini punki, punki, punki” del Guiu, que va rebre el premi habitual, el davantal commemoratiu.

 

pinxo 13

 

Amb l’entrega de premis dels “pinxos-punk” havia arribat l’hora dels premis del concurs de carrer… la nostra unitat mòbil es desplaça al parc a fer el seguiment en directe, fent una tria encertada, situats al costat de la comissió del carrer Sagunt (som allà on passa la noticia). El portaveu del jurat va començar a cantar premis del darrer al primer, així van anar descartant carrers mentre les comissions anaven celebrant cada nou premi, el que el rebien i els que se sabien un premi major en cada nominació. Carrers com Masnou, saltava d’alegria en cada premi, bocabadats d’entrar en el top 10 de carrers. Els darrers moments la sorpresa i la intriga. Desprès d’anys d’hegemonia, La Farga queia del primer lloc per entrar al darrer graó del podi, amb la tercera posició, quedava segon i primer premi i dos carrers sense premi… o Alcolea de Dalt amb la seva “Guerra de les galaxies” o els “Indis” de Sagunt serien els vencedors. Desprès de la sempre necessària pèrdua de temps per a posar més nervioses a les comissions, el jurat va anunciar els segon premi d’Alcolea de Dalt, però els crits més grans i les abraçades van anar just darrera nostre, on la comissió de Sagunt feia l’indi, entre abraçades i petons, al saber-se guanyadores del concurs de carrers 2016. Les comissions de carrers van fer el passadís d’honor a les guanyadores i aquestes amb cares pintades van pujar a l’escenari a recollir el merescut premi a la insistencia en un carrer difícil, molt llarg i per tant de guarnit complicat, i sovint poc visitat pel veïnat per quedar a l’extrem sud del barri. Enguany segur que recuperaran les visites perdudes els darrers anys.

premis 02

passadís d’honor a la comissió de Sagunt

 

premis 03

Abraçades al saber-se guanyadores

Amb la fi de l’entrega de premis, van continuar els parlaments institucionals, els quals van provocar la desbandada.

premis 01

Moment en que la nostra unitat mòbil, retornava al Casal on ja feia estona que el Karaoke-punk resonava per les parets

karaoke 01

 

Aquesta tarda… segueix la festa major al casal amb hombres xineses i el conte de l’Erika, el torneig de futbolí i el concert de l’Elia. Mentrestant al Parc de l’Espanya Industrial ja han començat els preparatius per a la festa major alternativa 2016, i Brams i els Ojo de buen Cubero, faran al mateix parc el concert oficial de la Festa Major 2016

cartell casal 02

 

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *