LLums, ombres, gols i concert en dimarts de Festa Major


Al Casal la festa comença de tarda, amb poques llums i moltes ombres, les que l’Erika (artista resident) va oferir al grup de nens i nenes que va venir a escoltar els seus contes, i que desprès van poder interpretar ells mateixos amb les titelles que hi havia a la seva disposició. Al finalitzar l’actuació, es va recordar a nenes i pares que dijous hi ha espectacle de pallassos a càrrec de la companyia Filigranes de Terrassa, amb en Trinxeta i en Makuto.

ombres01

ombres02

Desprès dels jocs dels petits va tocar joc dels altres petits… els petits fanàtics del futbolí, la nova adquisició del Casal per a la temporada 2016-17 i que va organitzar un torneig de festa major amb 10 parelles que van fer una lligueta classificatòria i unes partides finals. Tal i com mana el protocol i per evitar les acusacions de “Tongo”, els experimentats jugadors locals es van deixar guanyar per una parella de visitants que casualment passaven per allà i que van marxar amb les bufandes del Sant Pauli que han fet de suport a les refugiades, com a premi. futbolin01

20160823_200258

La nit però, encara havia de començar. Ja a darrera hora de la tarda el casal estava ple de gent que venia a fer una cervesa abans d’anar al concert del parc de l’Espanya Industrial amb Ojo de buen Cubero i Brams que la federació de carrers, organitzava en el dia d’actes unitaris. Moltes però, van fer tard al concert del parc perquè al Casal, també hi havia concert, el de l’Elia Riudavets, jove cantant del barri que va arrossegar una bona claca durant tota l’actuació, i va fer gaudir a aquelles que van voler entaular-se a sopar al casal.

eliriudavets01

Eliriudavets02

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *