Nit Cubana al Casal


La tarda començava amb la segona edició del concurs Internacional de Granota al Casal “Jaume Compte”, una modalitat de joc popular en el que els participants han d’encertar el llançament de la fitxa a la boca d’una granota metàl·lica situada a una distància determinadagranota

La crònica del concurs la pordríem resumir en partida molt ajustada, amb un un desenllaç inesperat de darrera hora que ha donat com a guanyador al jugador local, Xavi. Però també podem resumir-ho en, ningú ha estat capaç d’encertar la fitxa a la boca de la granota, fins que el Xavi, en el darrer llençament ha encertat i ha guanyat per 1 encert seu i zero de la resta de participants. Sembla que caldrà seguir entrenant un any més per elevar el nivell de la tercera edició del concurs. Això si, al finalitzar, foto de família com és de rebut.

granota01

El plat fort del dia però, encara havia d’arribar. La nit Cubana, començava amb una decoració adhoc, bandera cubana i exposició sobre Cuba a les parets del Casal

expo01

La crida a participar del taller de Salsa va fer efecte i una vintena de parelles van escolar els consells de la professora, per deixar pas al ritme i ballar fins que el cansament, la calor i els Mojitos van fer el seu efecte.

Per aquesta tarda, el plat fort serà l’actuació dels pallassos, Trinxeta i Makuto de la Filigranes i demà El Pastor i el Pastisser vindran a fer taller de xocolata i recital al casal

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *