[Vídeo] Cursa de Carretons 2016


Pocs dies després del final de la Festa Major de Sants, i per tant pocs dies desprès de la cursa de carretons, ens arriba el vídeo del documentalista Aymar Delamo que ha editat amb les imatges de la cursa de carretons 2016 organitzada com a acte cloenda de la Festa Major Alternativa.

Les imatges a càmera lenta, remesclant les músiques habituals de la cursa, i els càntics del públic fan que aquest sigui un dels vídeos de més qualitat que hem vist sobre la cursa de carretons al llarg dels anys. Qui sap si l’edició 2017 podrà comptar amb un desplegament audiovisual per a poder editar un vídeo global amb imatges de cada punt de la cursa, i tots els angles possibles.

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *