Germanor Santsenca a Menorca 1


Les colles de cultura popular del barri, han tingut una merescuda recompensa, uns dies de germanor i activitat a Menorca. Una relació entre colles teixida durant anys de col·laboració en els Crema-Pica-Puja de Festa Major, o les revetlles de Sant Joan.

Desprès de tornar del viatge la colla de diables ha fet públic un vídeo on resumeixen els 5 dies de tabalades, balls i castells. Una iniciativa que a ven segur consolidarà encara més els llaços fraternals d’aquestes colles de cultura popular.

 

Qui sap si algun publicista en farà el proper anunci de cervesa…

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un comentari a “Germanor Santsenca a Menorca