La diada al barri


Retornar de vacances qui les hagi fetes, acostuma a ser sinònim de començar activitat de cara a al diada. Els darrers dies ja és habitual veure la gent de Sants Montjuïc per la Independencia fent parades informatives a la Rambla de les vies.

Els cartells ja son als carrers i la diada al barri tindrà més d’una activitat.

encartellada02

D’una banda, l’esquerra independentista del barri organitzarà un acte matinal el dia 10 de setembre davant del Casal Independentista, amb parlaments de la diputada de la CUP-CC Mireia Vehi i la regidora de Capgirem Barcelona, Maria José Lecha, uns parlaments previs al dinar de germanor i al concert de Èlia Riudavets, que repeteix escenari desprès del concert de Festa Major que ja va omplir el Casal.

eis

Quan les activitats de l’esquerra independentista ja estiguin recollides serà el moment de passar el testimoni a la cinquena edició de la marxa de torxes que l’assemblea de Sants Montjuïc per la Independència, que segueixen tossudament alçats en la seva lluita. Enguany però, la mobilització es trasllada a Poble Sec, tal i com la norma no escrita que diu que un any la mobilització es fa a Sants i l’any següent al Poble Sec.

smxi

En motiu de la diada, l’organització independetista Endavant, ha llençat avui a les xarxes una la campanya #DesDelsBarris, per a fer públic els 7 comptes de tuiter de les assemblees locals de l’organització a la ciutat. Al barri a partir d’ara @endavantsants és un compte a tenir present si es vol estar informada de l’actualitat política en clau d’esquerra independentista.

imatge01

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *