Feminicidi a Esplugues [Baix Llobregat]


santsviu-avatar-feminicidi

Fa escasos minuts hem conegut un feminicidi a Esplugues de Llobregat, a la comarca del Baix Llobregat. Els mossos han fet acte de presència al domicili desprès de rebre trucades de veïnes que han sentits l’agressió. Quan han arribat al lloc dels fets han constatat la mort d’una dona d’entre 35 i40 anys, mare d’una nena de 4 anys. Al domicili també hi havia l’home presumpte feminicida.

Des de SantsViu intentarem informar de tots els feminicidis als Països Catalans, i modificarem el nostre perfil a les xarxes socials com a mostra de rebuig a aquestes morts.
Us recordem que, si voleu més informació sobre els feminicidis als Països Catalans ho podeu fer a la web https://directa.cat/actualitat/feminicidis-als-paisos-catalans-lany-2016

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *