1 d’octubre, Sants es crema 2


La colla de diables del barri està en forma i amb moltes ganes de cremar-ho tot, un estiu ple de sortides i actuacions, el crema-pica-puja de festa major, el viatge compartit a Menorca amb la resta de colles de cultura popular del barri, sembla que no els han esgotat. Tenen corda i pólvora per a més.

diables02

Ara l’objectiu és la Mercè i tancar una bona temporada amb un correfoc amb 150 diables al barri l’1 d’octubre, començant amb uns vesots a la plaça Osca i fent cremar el barri fins a la plaça de Bonet i Muixí. Ha de ser un espectacle de foc per a tothom i per tant, els cal que les veïnes, també hi siguin. Per això els darrer dies, potser us els heu trobat a la plaça Osca, a la Rambla de les Vies o a plaça Sants, ballant, amb fum, foc i tabals promocionant l’espectacle. D’aquestes actuacions, n’han fet un vídeo que han penjat a la xarxa i que us deixem a continuació. Sants es crema!

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 comentaris a “1 d’octubre, Sants es crema