La CUP-Capgirem Barcelona demana el cessament de Sergi Sarri 1


Com ja és ampliament conegut, la regidora a l’Ajuntament de Barcelona per la CUP-Capgirem Barcelona, Maria Rovira, va ser víctima d’una agressió sexual a principis de mes. Aquest fet va ser explicat per ella mitjançant una carta al diari Ara. En els següents dies, s’han fet paleses les mostres de suport per part de col·lectius feministes així com de la totalitat dels grups municipals, tal i com ella mateixa va manifestar en declaracions a Catalunya ràdio l’endemà d’escriure l’article. Fins i tot l’Ajuntament en roda de premsa va admetre que falta molta feina a fer en matèria de violència de gènere.

 

La nota dicordant però, l’ha posat Lluís Sergi Sarri, conseller de l’antiga Convergència i Unió al Districte, amb una nota al seu facebook on minimitza l’agressió i la situa en el camp dels perturbats i no dins la violència masclista.facebook

 

És per aquest motiu que des de la CUP-Capgirem Barcelona i amb el suport de la CUP-Crida Constituent, avui s’ha fet una roda de premsa per exigir la seva destitució del càrrec electe que manté dins l’ajuntament de la mà del partit de Trias i Forn.


Deixa un comentari

Un comentari a “La CUP-Capgirem Barcelona demana el cessament de Sergi Sarri