36é aniversari de la colla de Diables de Sants 1


Ja fa dies us vam anunciar que el proper 1 d’octubre la colla de diables del barri en preparava una de bona. Demà és el dia, demà és la nit. Esteu preparades?

foc5

L’espectacle començarà amb una tabalada a la plaça Osca a les 19:30, i  a les 21:00h la plaça Bonet i Moixí serà escenari dels versots composats per a l’ocasió. Ja a les 22:00 amb negre nit és quan començarà a petar la pólvora. Un recorregut d’aquells que agraden a la gent de foc, carrers estrets, que a ven segur seran aprofitats per a penjar-hi pirotècnia i fer-la petar al pas de les colles.

La festa està assegurada amb més de 170 diables i diablesses i percussionistes que enfilaran el recorregut previst. Carrer Premià, Autonomia, Salou, Carrer de Sants, Cros, Rei Martí, Gayarre, Ferreria, Guadiana, Sant Crist, Plaça Ibèria i cloenda a la plaça Bonet i Muixí.

Recordeu que per a gaudir del correfoc cal seguir unes mínimes normes i sentit comú, anar tapades amb roba de cotó, un barret o mocador pel cap, guants i ulleres, no llençar aigua a la gent que manipula pirotècnia i no bloquejar el pas dels diables. Acompanyeu-los de ven a prop, salteu amb elles i ells i gaudiu la festa i del foc, que avui com fa 36 anys, Sants es crema!
foc7

A la festa la colla amfitriona ha convidat a 5 colles, Casc Antic, Terrassa, Folcat diabòlic, la colla del Masnou i Poble Nou.

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un comentari a “36é aniversari de la colla de Diables de Sants