Som barri, som cultura popular! Felicitats Diables i Borinots


Cap de setmana intens per a les colles de cultura popular del barri, dissabte vespre nit, els carres de Sants s’omplien de guspires, trons i fum al pas de més de 100 diables vinguts d’arreu per a celebrar els 36é aniversari de la colla de diables de Sants. Desprès de la tabalada de la plaça Osca, i els versots a la plaça Bonet i Muixí, les capes vermelles, banyes i forques omplien el recorregut marcat per l’organització i durant més d’hora i mitja Sants ha estat a les portes de l’infern. Ja amb la feina feta, Can Batlló va acollir diables i diablesses per a fer el merescut sopar que la gent del casal Independentista els havia preparat.

Diumenge, tocava diana ven dora amb toc de gralla, a les 7 del matí els borinots ja eren dins el bus camí de Tarragona, on se celebrava la segona jornada del concurs de castells. Les darreres actuacions i assajos ja deixaven entreveure que la colla estava forta i amb la massa social necessària per a poder fer una molt bona actuació. Les esperances van esdevenir fets dins la plaça i la colla del barri va tancar una de les millors actuacions del la seva història igualant la seva pròpia marca, i essent la millor colla del concurs sense caigudes a plaça. 3 de 9 amb folre, 2 de 9 amb folre i manilles i 4 de 9 amb folre, que els donaven 3695 punts i els feien pujar fins a la sisena posició del concurs.concurs-2016

Amb els deures fets, la colla anava a dinar al restaurant prèviament reservat a Tarragona on festejar l’actuació.

Felicitats colles de barri!

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *