Enfonsem el creuer, reflotem la ciutat


Amb aquest lema, la plataforma Barcelona ens ofega es presentarà a les Cotxeres de Sants demà dia 6 d’octubre. Per a la campanya de presentació han llençat un vídeo promocional que enllaça la bobolla olímpica amb l’especulativa i la repressió policial, fins els nostres dies, on la Marca Barcelona ha esdevingut l’excusa sobre el qual construir desigualtats socials, i expulsant totes les persones que no poden consumir el model imposat.

És per això que demà es presenten amb aquest text:

Les persones que participem a BCN Ens Ofega volem donar a conèixer el projecte que tot just ara neix, una campanya on totes participem per fer front a la Marca Barcelona. Per fer-ho, estem preparant un acte de presentació i una campanya inicial per mostrar el nostre rebuig a la ciutat marca, amb la voluntat de que aquest esdeveniment faciliti la creació d’un espai de treball i col·laboració de totes les afectades per la gestió, ordenació i funcionament de Barcelona.

L’acte “Enfonsar el creuer, reflotar la ciutat”, previst pel 6 d’octubre de 2016, presentarà el documental “Marca Barcelona, una ciutat aparador” (Jordi López, 2016). En ell assistiran els seus autors, així com diverses persones que han col·laborat en la seva creació, com ara Arcadi Oliveres i Manuel Delgado. Posteriorment, s’organitzarà un debat amb la participació de diversos col·lectius, activistes i afectades: Sindicato Popular de Vendedores Ambulantes, Las Kellys Barcelona, Santiago López Petit, CSA Can Vies, Plataforma Justicia Juan Andrés, Observatori d’Antropologia del Conflicte Urbà, Assamblea d’Artistes del Carrer, etc.

cartell-6-octubre

——————————————————————————————————-

Us recordem que aquesta i totes les noticies publicades a SantViu.Cat les podeu rebre directament al vostre mòbil si us subscriviu al nostre compte de Telegram, les podeu compartir a facebook i seguir-nos al compte de tuiter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *